Positieve Gezondheid als Groene Route

Leef en werk jij de essentie van Positieve Gezondheid? Ervaar hoe een groene omgeving jouw veerkracht en zingeving verder kan verdiepen. Oftewel: kom mee naar buiten en vind je groene route naar binnen.

Positieve Gezondheid als Groene Route
1-daagse workshop in het groen


Wanneer dag en nacht in balans zijn en de herfst net afscheid heeft genomen van de zomer, dompel je je onder in het beekdallandschap van de Drentsche Aa. In een kleine groep van maximaal acht ben je een dag lang uit je hoofd, in je lijf en in interactie met de natuur. Vanuit die verbinding ben je nog beter in staat om te luisteren naar jezelf en de ander. 

Kernwoorden: balans, groen, positieve gezondheid, aarden, wederkerigheid, ontspannen, zin en zijn.

Vrijdag 22 september 2023, van 10.00-16.30 inclusief koffie & thee en een vegetarische lunch onderweg. (Als het weer écht tegenzit hebben we een mooie locatie om binnen te lunchen.)
Locatie: rondom Gasteren, exacte vertreklocatie volgt.

Wie zijn wij? 
Ellen Bos is procesbeleider en implementatiecoach Positieve Gezondheid. Eigenaar van value2share, begeleider van samenspel. “Buiten zijn in het groen brengt mij altijd weer naar mijn kernwaarden. Zet de stap naar buiten en vind de weg naar binnen!” 
Gabriëlle Kuijer is een veelzijdig communicator, procesbegeleider en Spirit of Nature-gids. Eigenaar van Comm. in beweging en Intuitive Trails. “Soms hebben we niet meer in de gaten dat we deel uitmaken van de natuur. Je verbonden voelen met de natuur verstevigt de verbinding met jezelf. Dat geeft een fijne basis.”

Kosten:
€ 95,- en € 7,50 euro bijdrage aan het gebied (excl. btw).