Grensen stellen en respecteren. In de natuur, thuis en op je werk.

Natuurlijk je intuïtie!

Er is een tijd geweest dat de mens alleen maar buiten leefde. Tegenwoordig gaan we vooral in onze vrije tijd de natuur in. Het lijkt wel of de natuur en wij los van elkaar staan, maar we maken er wel degelijk deel van uit.
Het geeft rust en vertrouwen als je dat ervaart: de natuur, de aarde, is letterlijk onze basis en dat voelt fantastisch. Bewust of onbewust luister je naar wat je voelt en naar wat je zintuigen je vertellen. Dieren, planten en landschappen dienen daarbij als voorbeeld en als metafoor. Dat vergroot je gevoel van verbinding met de aarde, met de natuur en dat geeft (zelf)vertrouwen.


Deze Intuïtieve Trail is geschikt voor jullie groep of team als jullie een activiteit zoeken waar je samen bezig bent maar ook ruimte voelt voor jezelf.
Deze ochtend, middag of avond gaan we het bos in en de hei op om je intuïtie volop de ruimte te geven. Onze gedachten laten we tot rust komen om ruimte te maken voor wat deze gevarieerde omgeving ons te vertellen heeft. We lopen een mooie route en doen een paar inspirerende oefeningen waardoor je je verbonden voelt met de natuur en met jezelf. Dat is bijzonder prettig.

We wandelen voornamelijk zonder te praten. Daardoor zie, ruik, voel en hoor je des te meer. Na de oefeningen kun je met elkaar delen wat je hebt ervaren, maar dat hoeft niet. Alles wat je deelt, blijft binnen de groep.

Wanneer je interesse hebt voor deze activiteit, overleggen we vooraf of jullie speciale wensen of vraagstukken hebben. Bijvoorbeeld:

  • Omgaan met veranderingen
  • Ruimte voor jezelf binnen een groep
  • Grenzen stellen en respecteren
  • Leren van de natuur


Advies: draag stevige schoenen en kleding die tegen een stootje kan (liever geen felle kleuren).

De Intuïtieve Trail duurt ongeveer 3 uur en is uit te breiden met een horeca-arrangement.

Groepsgrootte: maximaal 15 personen.

De Intuitieve Trail bieden we aan in samenwerking met Staatsbosbeheer, Buitencentrum Boomkroonpad.
NB liever op de fiets? Ook mogelijk als Bike Trail!

(Foto: Marketing Drenthe)