Wie maakt nu zoiets? Een beuk-gal.

De natuur, de seizoenen zijn mooie metaforen voor het leven. De lente geeft energie en er is volop ruimte voor nieuw leven en nieuwe initiatieven; de zomer geeft rust en warmte; de herfst helpt loslaten en terugkeren naar je kern; de winter geeft tijd om die kern te ervaren en nieuwe plannen te maken.
Elk seizoen kun je meelopen met een nieuwe wandeling, waarbij we afsluiten met verhalen vertellen bij het kampvuur.


Data en tijden:
Winter 2019: 26 januari 2019, 15-18 uur
Lente 2019: 6 april 2019, 18:30-21:30 uur

Zomer 2019: 31 augustus 2019, 18:30-21:30 uur
Herfst 2019: 12 oktober 2019, 17-20 uur

Deze trail duurt 3 - 4 uur. 

Kosten: € 15,- per persoon, incl. je Eigen weg-wijzer.


 

Spirit of Nature.
Ervaar je verbinding met de natuur tijdens deze intuïtieve wandelingen over de Hondsrug. Ieder natuurgebied heeft een eigen sfeer, een eigen energie en het is verrijkend om je hierop af te stemmen en je ermee te verbinden. Je merkt dat het bijdraagt aan (zelf)inzicht, (zelf)vertrouwen en innerlijke kalmte. Omdat we onderdeel zijn van de natuur, maakt buiten zijn je meer bewust van je intuïtie; je leert je innerlijke kompas kennen en herkennen, en je ervaart dat je op dat innerlijke kompas kunt vertrouwen. Zo kom je meer in verbinding met jezelf en dat geeft een mooie basis voor je persoonlijke groei.

De wandelingen hebben allemaal een eigen thema. Bij iedere wandeling lopen we in een rustig tempo en deels in stilte. Onderweg nemen we de tijd voor een meditatie of een mijmering en we doen oefeningen die je verbinden met de natuur en met jezelf. Dat is bijvoorbeeld een oefening die je zintuigen prikkelt, een oefening die je helpt loslaten of juist te focussen, of een op yoga-geïnspireerde oefening die je helpt te gronden. Bij alle wandelingen ben je op pad met gelijkgestemden en er is volop ruimte voor je eigen proces. Je mag je ervaringen delen, maar dat hoeft natuurlijk niet.

Intuitive Trails organiseert de Spirit of Nature-trails samen met Staatsbosbeheer Buitencentrum Boomkroonpad.
Spirit of Nature maakt deel uit van Stichting Natuurwijs.

Maximaal aantal deelnemers: 15.

Leeftijd: 16 jaar en ouder.

Kleding: kies voor comfortabele kleding, passend bij het weer.
Voorjaar, zomer en herfst: hou rekening met muggen en controleer achteraf op teken.